Veel mensen willen graag duurzamer en bewuster leven en vooral ook eten. Maar gaan duurzaam, biologisch en makkelijk wel samen? Deze veelgestelde vraag bracht Lisette Kreischer op het idee om een kookboek samen te stellen met traditionele gerechten die iedere Nederlander geregeld maakt. Zij laat zien hoe je deze maaltijden op een aantrekkelijke en verantwoorde manier kunt klaar maken, met ingrediënten die ook verkrijgbaar zijn in de supermarkt.
Het boek is qua lay-out herkenbaar in vergelijking met de eerdere boeken van Lisette Kreischer, je weet direct dat het om een kookboek van haar hand gaat. Ook bevat het boek wederom veel mooie fullcolour foto’s waardoor je zin krijgt om direct aan de slag te gaan met de recepten. Ook aan dit boek heeft Lisette Kreischer een persoonlijke tintje weten te geven, waardoor het geen ver van je bed show blijft.
Zoals de kenners weten van Lisette Kreischer gaat het niet om vegetarische gerechten, maar om veganistisch eten en dat is een leefstijl op zich. Velen zal dat toch wat ver gaan en al snel blijkt dat er bij veel gerechten soja komt kijken, evenals tofu. Het boek bevat echter voor ieder wat wils; soepen, stampotten, pasta, salades, snacks, ontbijt… Iedere thuiskok moet hiermee uit de voeten kunnen!
Wat de pot schaft

Citaat
Het boek bevat echter voor ieder wat wils; soepen, stampotten, pasta, salades, snacks, ontbijt… Iedere thuiskok moet hiermee uit de voeten kunnen!
Gegevens van boek
UitgeverArtemis & Co
VerschenenFebruari 2012
Pagina
160
ISBN
9789047202448
Plaats een reactie