Italië is een land vol aan culinaire smaken en vegetarische ontdekkingen. Dit spreekt mensen over de hele wereld aan. Italiaans vegetarisch is daarom laagdrempeliger en zeer geschikt voor de praktijk van elke dag wanneer er een voedzame, smakelijke én vegetarische familiemaaltijd bereid moet worden.
In Italiaans vegetarisch gaat Loes Janssen Miraglia wederom op zoek naar de authentieke Italiaanse smaken en belevingen. Ze doorkruist het land van Noord naar Zuid om zo een doorsnee aan te bieden van vegetarische streekklassiekers en deelt daarnaast de tongstrelende vegetarische recepten van haar Italiaanse schoonfamilie met ons.
Italiaans vegetarisch laat zien hoe veelzijdig de Italiaanse regiokeukens zijn als het gaat om koken zonder vlees of vis. Denk aan risotto met citroen, gnocchi met gorgonzola, courgettecarpaccio in kappertjessaus, salade van sinaasappel en groene sla en polenta. Natuurlijk ontbreken ook antipasti, pasta’s en pizza’s niet! De recepten zijn duidelijk en gaan uit van ingrediënten die hier makkelijk verkrijgbaar zijn. De foto’s van de bijbehorende recepten zijn werkelijk om op te eten. Aanvallen!
Italiaans vegetarisch
Citaat
Italiaans vegetarisch laat zien hoe veelzijdig de Italiaanse regiokeukens zijn als het gaat om koken zonder vlees of vis.
Gegevens van boek
UitgeverKarakter Uitgevers
VerschenenJuli 2011
Pagina
144
ISBN
9789061129301



Plaats een reactie