Thriller & Spanning Ambo | Anthos Mei 2006

De eetclub

Citaat

Het is een spannend opgebouwd verhaal.

Evert Struyck is gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman. Op een koude winternacht drogeert hij echter zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wodka leeg en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, maar Evert komt te overlijden. Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. Maar wanneer vriendin Karen Babette en haar kinderen opvangt, komt zij spoedig tot de ontdekking dat de onderlinge vriendschappen binnen hun eetclub niet zo onvoorwaardelijk zijn als ze eerst leken. Wanneer andere vriendinnen bij onwaarschijnlijke ongelukken betrokken raken, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er meerdere personen zijn die belang hebben gehad bij de dood van Evert.

De eetclub is gaat over vijf gezinnen die in de schaduw van hun succesvolle leven de uiterlijke schijn van perfectie willen ophouden en het verkregen succes en geluk tegen elke prijs zullen verdedigen.

Wederom een prachtige psychologische thriller van Saskia Noort. Het is een spannend opgebouwd verhaal. De eetclub lijkt voor Karen langzaamaan zijn charme te verliezen en zij lijkt er alles aan te doen om de geheimzinnigheid rond de dood van Evert op te sporen. Daarmee zet ze vriendschappen op het spel die erg belangrijk voor haar zijn. Of lijkt dat maar zo? Vriendschap is een relatief begrip en betekent voor iedereen weer wat anders. Ook dit verhaal maakt dat maar al te goed duidelijk. Sommige personen hebben alles voor elkaar over, misschien zelfs moord?

Je leeft ontzettend mee met Karen en bent verrast over alle ontdekkingen die zij in het verloop van het verhaal doet. Het is duidelijk een boek van Noort, wat wel zo vertrouwelijk is. Zo weet je zeker dat je wederom een page turner in handen hebt.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesVerfilmd
Verschenen
Pagina

239

ISBN

9789041411150

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.