Chicklit De Kern September 2009

Zoete wraak

Citaat

Maxted is terug met een verhaal wat doet denken aan een echte chicklit. Mooie mannen, veel rijkdom en glamour. De voorkant spreekt al voor zich!

Emily is de mooie, losgeslagen dochter van een van de machtigste families ter wereld. Haar vader, Jack Kent, is miljardair en eigenaar van luxe hotelketens. Hij heeft paradijselijke resorts in Tahiti, Italië en Los Angeles. Emily’s ouders hebben de wereld aan haar voeten gelegd, maar het is niet genoeg voor Emily: zij is vastbesloten om haar eigen geluk te creëren…

Claudia is een tere ziel. Zij is Emily’s stiefzus. Haar eigen moeder overleed toen ze vijf jaar was en ze werd geadopteerd door Jack Kent en zijn vrouw voordat Emily werd geboren. Het enige wat zij wil in het leven, is liefde en genegenheid, zodat zij haar verleden kan vergeten. Zij kan haar geluk dan ook niet op als ze de man van haar dromen ontmoet, tenminste dat lijkt hij te zijn…

Nathan is niemands zoon. Hij werd geadopteerd als broertje voor Claudia, maar hij werd teruggebracht naar het opvanghuis, afgedankt door de familie die hem een kans leek te bieden op een nieuw leven. Verlaten en lang vergeten, heeft hij maar één doel in zijn leven: hij zal wraak nemen…

Jack Kent en zijn tweede vrouw Innocence vechten om hun imperium. De hotels zijn belangrijker dan familiebanden, en niemand komt tussen hen en hun obsessie met geld en macht. Hoeveel moet er gebeuren voor zij inzien dat er meer is in het leven dan glamour en rijkdom…?

Maxted is terug met een verhaal wat doet denken aan een echte chicklit. Mooie mannen, veel rijkdom en glamour. De voorkant spreekt al voor zich!

Maar toch gaat niet alles van zijn leien dakje voor deze hoofdpersonen. Zoals een wijs gezegde zegt: Geld maakt niet gelukkig. Dit spreekt echt voor de familie Kent. Jack heeft zijn eerste echte grote liefde verloren met wie hij een prachtige dochter heeft gekregen: Claudia. Als hij zijn tweede echtgenote ontmoet, Innocence, begint voor de kleine Claudia de ellende. Claudia wordt buitengesloten in het gezin ze is tenslotte geen échte’Kent volgens Innocence. Innocence is trouwens niet zomaar zo’n keiharde bitch geworden… Dit wordt met een terugblik van haar leven wel duidelijk, ze heeft geen gemakkelijk leven gehad. Ze gaat op zoek naar een rijke vent, zij denkt dat alles te koop is met geld: zelfs geluk!

Een totaal ander boek dat we gewend zijn van Maxted. Meer glamour, meer wraakzucht. Toch is het een heerlijk verhaal voor op de bank. En ben je stiekem heel blij dat je niet bij zo’n gestoorde familie hoort.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

447

ISBN

9789032511142

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld