Literatuur & Romans The House of Books Mei 2007

Zo ver van huis

Citaat

Dit boek is een absolute must voor fans van deze auteur, voor iedereen die hem beter wil leren kennen en voor wie een mooi boek wil lezen.

Na vele romantische boeken te hebben geschreven, brengt de internationale bestsellerauteur Nicholas Sparks dit keer een mooi reisverhaal en een zeer ontroerende familiegeschiedenis. Zo ver van huis gaat over broederschap, hechte familiebanden en een grote dosis doorzettingsvermogen om de strubbelingen in het leven op te vangen.

Nadat Nicholas wordt geconfronteerd met een burn-out besluit hij zijn leven anders aan te pakken. Wanneer er op een dag een reisbrochure op de deurmat valt grijpt Nicholas zijn kans zijn hectische leven te doorbreken en besluit samen met zijn broer Micah een wereldreis te maken. Drie weken lang trekken zij van Zuid-Amerika naar Oceanie en van Azie naar Afrika en eindigen zij in Europa voordat zij terugreizen naar Amerika.

De avontuurlijke reis die de broers afleggen wordt afgewisseld met herinneringen aan hun vroeg overleden ouders en enige zus Dana. Zo worden er veel historische wetenswaardigheden beschreven over de landen die zij passeren en worden de mooie en tragische gebeurtenissen die Nicholas en Micah van jongs af aan hebben meegemaakt uitgebreid beschreven.

Zo ver van huis is het meest intieme en persoonlijke boek van Nicholas Sparks. Als lezer heb je het gevoel dat er werkelijk niets wordt achtergehouden van zijn leven en dat van zijn naasten. Door dit boek komen we de achtergrond te weten over deze bestsellerauteur en blijkt dat zijn weg naar succes niet over rozen is gegaan. Met vijf kinderen, waarvan een autistische zoon en een tweeling, en een eeuwige drang om altijd maar hard te werken blijkt Nicholas een echte doorzetter en een rasoptimist.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

319

ISBN

9789044315820

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.