Jeugd Carry Slee Februari 2008

Your choice – Hot or Not

Citaat

Goed aan de boeken van Carry Slee vind ik de onderliggende boodschap die zij probeert over te brengen op de onzekere pubers die Nederland rijk is. Niet alleen zijn haar boeken vermakelijk, ook bevatten zij een duidelijke boodschap.

De vijftienjarige Coco heeft één grote droom: model worden. Als haar beste vriend Joel haar stiekem opgeeft voor een modellenwedstrijd, gaat er een wereld voor haar open. Ze moet het opnemen tegen ervaren modellen, maar gelukkig heeft ze via het internet de sexy en superlieve Boy ontmoet, die haar via het web coacht. Maar is Boy wel wie hij zegt dat hij is? En waarom wil hij Coco naakt voor de webcam laten dansen? Als Jo�l erachter komt dat Boy meerdere meisjes aan het lijntje houdt, zet hij alles op alles om Coco op tijd te waarschuwen. Lukt het hem om Coco op andere gedachten te brengen?

Ook dit boek van Carry Slee is wat we van haar gewend zijn. Leuk aan het boek is dat je zelf kunt bepalen hoe het Coco zal  vergaan, maar uiteindelijk lezen we uit nieuwsgierigheid alle verhalen. Goed aan de boeken van Carry Slee vind ik de onderliggende boodschap die zij probeert over te brengen op de onzekere pubers die Nederland rijk is. Niet alleen zijn haar boeken vermakelijk, ook bevatten zij een duidelijke boodschap.

Minpuntje aan het boek is dat Coco wel erg na�ef is, wat haar een beetje dommig maakt. Het boek was spannender geweest als Coco niet zomaar overal op in zou gaan en wat beter naar haar vrienden zou luisteren. Buiten dat is Coco een echte puber met al haar onzekerheden. Tevens is de vriendengroep waar zij zich in begeeft erg divers.

Ook dit boek stelt de Carry Slee fanaat niet teleur. Ik denk dat we nog vele titels mogen verwachten in de Your Choice reeks.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

255

ISBN

9789049922801

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld