Jeugd The House of Books April 2010

Welkom op de wereld

Citaat

De illustraties zijn prachtig van Dagmar Stam, mooie lieve kleurtjes en erg vrolijk. De gedichtjes geven het een extra mooi tintje. Kortom een boek dat geen enkele baby kan missen tijdens zijn eerste levensjaar! Vooral leuk voor later natuurlijk...

Een prachtig babyboek om alle belangrijke dingen in te noteren die in het eerste levensjaar van een pasgeboren kindje gebeuren. Van de geboorte tot en met het eerste tandje en de feestelijk versierde taart met één brandend kaarsje erop.

En natuurlijk is er daarnaast nog genoeg plaats om foto’s te plakken van papa en mama, opa en oma en andere dierbare mensen. Met lieve gedichtjes van Busser en Ron Schröder en vrolijke tekeningen van Dagmar Stam.

Wat een leuk babyboek waar je alle dingetjes in kan opschrijven en plakken wat jij wilt. De bladzijden zijn lekker groot dus genoeg plaats voor jouw gedachten en foto’s.

Het begin van het boek begint natuurlijk met een foto van je zwangere buik en een echo. Daarna is er ruimte om foto’s te plakken van de baby kamer, en is er plek om wat over jullie zelf te vertellen voor de kleine. Als de baby is geboren, begint het pas echt….

De illustraties zijn prachtig van Dagmar Stam, mooie lieve kleurtjes en erg vrolijk. De gedichtjes geven het een extra mooi tintje. Kortom een boek dat geen enkele baby kan missen tijdens zijn eerste levensjaar! Vooral leuk voor later natuurlijk…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

80

ISBN

9789044326567

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.