Thriller & Spanning Ambo | Anthos Oktober 2008

Weerzin

Citaat

Leuk boek, spannend, aan het einde begint het toch wel een beetje sneu te worden voor de hoofdpersoon. Eigenlijk wil je wel dat het boek nog wel een tijdje doorgaat....

Hotelmanager Niels Hulzeboom is gelukkig getrouwd, maar als hij hopeloos verliefd wordt op zijn nieuwe assistente zet hij alles op het spel. Bovendien zijn er financiële problemen rond het hotel die de crisis verergeren. Hij raakt verstrikt in emotionele conflicten en zakelijke ruzies. Dan begaat hij een fatale fout.

De hoofdpersoon is Niels, manager van een slecht renderend hotel annex vakantiepark. Hij is inmiddels tien jaar gelukkig getrouwd, maar als hij een nieuwe assistente aanneemt, wordt hij tot over zijn oren verliefd op haar. Wanneer zijn vrouw tijdens een vakantie verongelukt zoekt hij heel snel troost bij zijn nieuwe assistente Jitka. Voor haar is het echter allemaal maar een spelletje …

Het leuke van dit boek is dat het over gewone mensen gaat die door verkeerde keuzes te maken in hun leven in een kort moment hun leven totaal kunnen verpesten. Je leeft mee met iedereen omdat iedereen herkenbaar is als de “gewone” mens en derhalve had je het zelf kunnen zijn! Hoe makkelijk is het om een fout te maken..!

Leuk boek, spannend, aan het einde begint het toch wel een beetje sneu te worden voor de hoofdpersoon. Eigenlijk wil je wel dat het boek nog wel een tijdje doorgaat….

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

260

ISBN

9789041411556

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld