Kookboek Artemis & Co Februari 2012

Wat de pot schaft

Citaat

Het boek bevat echter voor ieder wat wils; soepen, stampotten, pasta, salades, snacks, ontbijt… Iedere thuiskok moet hiermee uit de voeten kunnen!

Veel mensen willen graag duurzamer en bewuster leven en vooral ook eten. Maar gaan duurzaam, biologisch en makkelijk wel samen? Deze veelgestelde vraag bracht Lisette Kreischer op het idee om een kookboek samen te stellen met traditionele gerechten die iedere Nederlander geregeld maakt. Zij laat zien hoe je deze maaltijden op een aantrekkelijke en verantwoorde manier kunt klaar maken, met ingrediënten die ook verkrijgbaar zijn in de supermarkt.

Het boek is qua lay-out herkenbaar in vergelijking met de eerdere boeken van Lisette Kreischer, je weet direct dat het om een kookboek van haar hand gaat. Ook bevat het boek wederom veel mooie fullcolour foto’s waardoor je zin krijgt om direct aan de slag te gaan met de recepten. Ook aan dit boek heeft Lisette Kreischer een persoonlijke tintje weten te geven, waardoor het geen ver van je bed show blijft. 

Zoals de kenners weten van Lisette Kreischer gaat het niet om vegetarische gerechten, maar om veganistisch eten en dat is een leefstijl op zich. Velen zal dat toch wat ver gaan en al snel blijkt dat er bij veel gerechten soja komt kijken, evenals tofu. Het boek bevat echter voor ieder wat wils; soepen, stampotten, pasta, salades, snacks, ontbijt… Iedere thuiskok moet hiermee uit de voeten kunnen!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

160

ISBN

9789047202448

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.