Thriller & Spanning Uitgeverij Marmer Mei 2015

Vive la France

Citaat

Het verhaal neemt na een wat langdradige start ineens zo’n drastische wending dat ik de grootste moeite heb om het verhaal geloofwaardig te blijven vinden.

De gezellige kampeervakantie met het gezin. Verloopt de eerste dagen precies zoals Esther de Koning had gedacht en gehoopt. Niet voor niets had ze er enorm naar uitgezien om weer eens lekker met zijn drieën op vakantie te gaan.

Maar al snel begint haar man Rob zich vreemd te gedragen, hij heeft weinig aandacht voor zijn gezin en zit continu op zijn telefoon. Er ontstaan irritaties, vooral bij Esther. Die bereiken een hoogtepunt als Rob ineens en zonder reden van camping wil veranderen. Nu is niet alleen Esther maar ook Isa de dupe van zijn vreemde gedrag.

Op de nieuwe camping lijkt het beter te gaan, maar dat is slechts van korte duur. Rob schuift het af op problemen op zijn werk, maar Esther kan dat maar moeilijk geloven. Als Esther en Isa terugkeren van een dagje shoppen in Parijs, is Rob er niet om hen op te halen van het station. Ook reageert hij niet op de oproepen en berichtjes. Maakt Rob het nu al te bont of is er iets heel anders aan de hand.

Vanaf dat moment raakt de schrijfster mij kwijt. Het verhaal neemt na een wat langdradige start ineens zo’n drastische wending dat ik de grootste moeite heb om het verhaal geloofwaardig te blijven vinden. Er zitten nog best wel enigszins spannende stukken in het verhaal, maar het lijkt wat afgeraffeld. Het had naar mijn idee wat meer uitgewerkt mogen worden.

Desalniettemin heb ik mij enkele uurtjes aan het zwembad prima vermaakt met dit boek.

 

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

292

ISBN

9789460683169

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.