Jeugd De Fontein September 2011

Verstrikt

Citaat

Zo knap hoe Wallis de Vries elke keer weer de spanning van de bladzijden af weet laten te spatten. Langzaamaan komt de spanning tot een onverwacht plot samen. En steeds weer weet ze je te verbazen!

Twee vriendinnen, een dramatisch ongeluk, niets is wat het lijkt. Wie kan je nog vertrouwen?

Als Lara haar ogen opent, is alles zwart. Ze kan zich niet bewegen. Eerst denkt ze dat ze droomt. Maar hoe hard ze haar best ook doet, ze wordt niet wakker. En dan begint ze stemmen in het duister te horen: sommige boos, andere verdrietig. Wat willen ze van haar? En waarom kan ze niet uit het zwart ontsnappen? Langzaam komen Lara’s herinneringen terug en komt ze erachter dat ze een dramatisch ongeluk heeft gehad. Is ze dood? Moet ze voor altijd in het zwart blijven ronddolen? In haar wanhoop beseft ze een ding: het leven van haar beste vriendin Maud is ook in gevaar. Maar hoe kan ze Maud ooit waarschuwen? Lara zet alles op alles om met Maud in contact te komen, maar de tijd dringt…

Maud mist haar vriendin Lara verschrikkelijk. Geen dag is hetzelfde zonder haar. Gelukkig heeft ze Nicole en Christine, maar die lijken Maud ook niet altijd te begrijpen. Als Maud haar nieuwe vriendje Dexter ontmoet lijkt haar leven weer toe te lachen. Maar voor hoe lang?

Zo knap hoe Wallis de Vries elke keer weer de spanning van de bladzijden af weet laten te spatten. Langzaamaan komt de spanning tot een onverwacht plot samen. En steeds weer weet ze je te verbazen! Wallis de Vries heeft een onderwerp gekozen waar de jongeren van nu steeds meer te maken mee krijgen. En voorzichtigheid is dan geboden. Maar in de wereld kun je je beste vrienden niet altijd vertrouwen en de grote vraag blijft dan: wie wel?

Verstrikt is een jeugdthriller die voor iedereen leuk en spannend is. Wallis de Vries heeft weer een prachtig boek weten neer te zetten.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

224

ISBN

9789026129148

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.