Chicklit The House of Books Februari 2009

Vergeet het maar

Citaat

De personages zijn soms lekker over the top, wat helemaal niet vervelend is. Het plot niet verrassend, maar wat niet af doet aan een heerlijke roman.

Annie Markham is meestal lief en aardig. Maar ze kan ook scherp uit de hoek komen. Dat komt door haar eerste vriendje Jake. Zeven jaar geleden betekende hij alles voor haar, tot ze hem op aanraden van haar pleegmoeder keihard dumpte. Het enige betrouwbare aan mannen is dat ze volstrekt onbetrouwbaar zijn, aldus Annie.
Nu is Jake terug in haar leven. Hij is de enige die het noodlijdende familiebedrijf kan redden. Annie weet niet dat Jake nog altijd een zwak voor haar heeft, al is hij haar wrede behandeling destijds nooit vergeten. Dit is de perfecte gelegenheid voor wat sommigen ‘afsluiten’ noemen. Jake noemt het liever wraak.

Annie’s moeder is op jonge leeftijd gestorven, waardoor haar pleegmoeder heel veel voor haar betekent. Met alle gevolgen van dien. Ze heeft haar eerste grote liefde, Jake, gedumpt door haar pleegmoeder. Je eerste liefde vergeet je nooit en Annie helemaal niet omdat er in die tijd een speciale gebeurtenis stond te wachten voor hun beide.

Annie heeft een aparte en grappige familie, haar zussen hebben een totaal ander karakter dan Annie wat voor grappige momenten in het boek zorgt. Haar vader is een lieve ietwat naïeve sul die maar al te graag de lieve vrede wil bewaren in de familie Markham. Als Jake als de reddende engel het bedrijf van de familie Markham moet redden is de chaos compleet.

Een heerlijk feelgood roman van Nathan. De personages zijn soms lekker over the top, wat helemaal niet vervelend is. Het plot niet verrassend, maar wat niet af doet aan een heerlijke roman. Die je een glimlach op je gezicht tovert door de grappige familie Markham.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

352

ISBN

9789044322828

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.