Cargo Juni 2010

Verbroken

Citaat

Verbroken een stuk milder van aard dan we gewend zijn van Slaughter. De actie en de spanning zijn er af en toe wel, maar met mate en dat is jammer.

Sara Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Grant County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdinkingsdood van een jonge, mooie studente. De verdachte, een zwakbegaafde jongen en iemand uit haar verleden, pleegt zelfmoord voor Sara hem kan spreken. Op de celmuren zijn met bloed de woorden: IK NIET geschreven. Sara vermoedt dat Lena Adams een rol in zijn dood heeft gespeeld en vraagt Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation om haar bij te staan. Zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd en hij stuit bij zijn onderzoek op een muur van stilte. Langzaam ontrafelen Sara en Will een zaak vol explosieve geheimen, maar door de ontdekkingen komen er nieuwe levens op het spel te staan.

Sara verheugt zich er al weken op om weer lekker naar huis te gaan, zodat ze haar ouders en zus weer kan zoien. Toch roept deze omgeving ook veel ongevraagde emoties bij Sara op, want hier heeft ze haar man, rechercheur Jeffrey Tolliver verloren. Gelukkig krijgt Sara steun van haar familie. Will wordt ook bij deze zaak betrokken, geen onbekende voor de Slaughter fans. Sara en Will zijn samen een sterk team en natuurlijk is Lena de rotte appel… Toch laat Slaughter de menselijke kant van Lena niet onbenut en leef je zowel met Lena als Sara mee.

Verbroken een stuk milder van aard dan we gewend zijn van Slaughter. De actie en de spanning zijn er af en toe wel, maar met mate en dat is jammer. Verbroken laat vooral zien hoe Sara met het verlies van haar man omgaat.

Een thriller die het scherpe kantje mist die we van Slaughter gewend zijn, niettemin een must voor de fans.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

463

ISBN

9789023458708

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.