Thriller & Spanning A.W. Bruna December 2007

Verborgen boodschap

Citaat

Het begin van het boek was voor mij wat lastig inkomen, de lijnen waren nog niet goed aan elkaar gekoppeld en het verband was nog niet goed te zien.

Constance Bucher, een schatrijke vrouw van in de tachtig, wordt vermoord in haar slaapkamer gevonden. Haar dienstmeisje ligt met verbrijzelde schedel in de hal van het gigantische huis. Rechercheur Lucas Davenport vermoedt aanvankelijk dat het een roofmoord betreft. Maar waarom zijn er dan zoveel kostbaarheden achtergelaten, zoals een vermogen aan zilver, juwelen en antiek, en worden wel twee stoelen, een rol postzegels en een spelcomputer vermist? Of is er een kostbaarder iets gestolen waar niemand weet van heeft?

Wat mij vooral is bijgebleven is dat het boek een wending neemt die je in eerste instantie niet verwacht. Het begin van het boek was voor mij wat lastig inkomen, de lijnen waren nog niet goed aan elkaar gekoppeld en het verband was nog niet goed te zien. De auteur gaf dit gaandeweg steeds meer vorm, waardoor ik als lezer steeds nieuwsgieriger werd naar de afloop van het boek.

De hoofdrolspeler, rechercheur Lucas Davenport , krijgt op een verassende manier meerdere rollen toebedeeld waarvan hij zichzelf niet direct bewust is. Het is interessant om het verhaal vanuit de verschillende rollen te lezen. Verborgen boodschap is een boek wat ik uiteindelijk niet meer weg kon leggen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

318

ISBN

9789022993828

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.