Chicklit Karakter Uitgevers Maart 2015

Verboden terrein

Citaat

Een heerlijk romantisch boek met een vleugje erotiek en veel humor.

Delaney en Nick zijn samen opgegroeid in Truly, Idaho. Zij had als stiefdochter van de burgemeester een luxe leventje, terwijl hij, als bastaardzoon van dezelfde burgemeester, zichzelf in zijn levensonderhoud moest voorzien. Ze zijn als water en vuur, maar ondanks dat broeit er van alles tussen hen. Als Delaney en Nick een passievolle nacht beleven, vlucht Delaney weg uit Truly, om pas tien jaar later terug te keren om de begrafenis van haar vader bij te wonen.

Delaney neemt zichzelf voor om maar een paar dagen in Truly te blijven. Hoe anders loopt het als zij hoort wat haar vader in zijn testament heeft gezet? Er ligt voor haar én Nick een leuke erfenis in het verschiet, maar dan moet Delaney een jaar lang in Truly blijven wonen, zonder te zwichten voor de charmes van Nick. Een opgave die tien jaar na hun romance vrijwel onmogelijk lijkt te zijn…

Wederom een heerlijke feelgood roman van Rachel Gibson over familie, vriendschap en liefde. Zoals altijd weet Rachel ook nu weer de typische Amerikaanse sfeer van een kleine gemeenschap te omschrijven. De bijzondere karakters en het roddelen waar men bijna een dagtaak aan heeft, geweldig! Het boek bevat veel humor.

En dan uiteraard Delaney en Nick, de passie en spanning tussen de twee spat van de bladzijden af. Continu trekken ze naar elkaar toe om vervolgens weer even hard elkaar af te stoten.

Een heerlijk romantisch boek met een vleugje erotiek, dit keer gelukkig niet zo grof als voorgaande boeken. Het boek heeft een vlotte schrijfstijl waardoor ik het boek weer in één ruk uit had.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

302

ISBN

9789045205809

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.