Jeugd De Fontein September 2010

Vals

Citaat

Wallis de Vries weet de sfeer zo goed te beschrijven dat je de sneeuw bijna voelt op je voorhoofd! Het huisje staat ook in the middle of nowhere, zonder elektriciteit...

Het is kerstvakantie en Abby, Kim, Pippa en Feline gaan naar een huisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis ligt een paar kilometer verderop.

De meiden doen er een beetje lacherig over. Maar dan verdwijnt Kim opeens na een ruzie. De overgebleven drie vriendinnen zijn bezorgd, maar denken dat Kim terug naar Amsterdam is gegaan. Als Feline ook verdwijnt maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Pippa en Abby kunnen door het slechte weer geen kant op. De sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten de vriendinnen eigenlijk wel alles van elkaar?

De meiden noemen zich vriendinnen van elkaar, maar eigenlijk lijkt het daar niet op. Pippa weet de sfeer vaak tussen de meiden te bederven. Hierdoor ontstaat er ook ruzie en dit gebeurd niet een keer. De vakantie stemming slaat snel om, helemaal als Kim verdwijnt… De twijfel slaat toe en langzaam worden de meiden bang.

Wallis de Vries weet de sfeer zo goed te beschrijven dat je de sneeuw bijna voelt op je voorhoofd! Het huisje staat ook in the middle of nowhere, zonder elektriciteit en natuurlijk val de stroom uit! Wat een spannende thriller van Wallis de Vries, die voor alle leeftijden heerlijk is om te lezen! Een must voor iedereen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

271

ISBN

9789026128141

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.