Kookboek Truth And Dare November 2007

Thuis uit eten

Citaat

Naast de recepten krijgt de lezer tevens tips en trucs om het eten mooi, maar simpel, te serveren. Het meest simpele gerecht krijgt zo een uitstraling met allure.

Ook de keuken van de 21e eeuw wordt gedomineerd door de slogan ‘snel, sneller, snelst’. Elke dag moet er in zo min mogelijk tijd een maaltijd op tafel komen en alleen op bijzondere dagen willen we nog eens uitpakken. Daarmee is eten voor veel mensen verworden tot een bijna noodzakelijk kwaad. Met dit boek kan iedereen thuis gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan.

Met Thuis uit eten heeft Beuk een schitterend en overzichtelijk boek op de markt gebracht. Ik houd totaal niet van koken, maar tijdens het bladeren in dit boek krijg ík zelfs zin om wat uit te proberen. De vormgeving van het boek is prachtig: veel kleurrijke foto’s, duidelijke en overzichtelijke recepten, dikke glanzende pagina’s en zelfs een boekenleggen wordt bijgeleverd. Verder bevat het boek een zestal interviews met bekende Nederlanders die hun favoriete recept delen met Beuk. Naast de recepten krijgt de lezer tevens tips en trucs om het eten mooi, maar simpel, te serveren. Het meest simpele gerecht krijgt zo een uitstraling met allure.

Het boek bevat maaltijden voor elke gang; zowel voor-, hoofd- als nagerecht komen aan bod. Ook staat achterin het boek een voorbeeld van een drie-, vijf- en zeven- gangen diner. Kortom: hoe slecht je ook mag zijn in koken, na het inzien van het boek Thuis uit eten kan iedereen aan de slag. Er is geen excuus meer om niet een heerlijk gerecht voor de gasten neer te zetten. Hup, de keuken in!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

224

ISBN

9789049999032

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld