Thriller & Spanning Ambo | Anthos Juni 2013

Thriller

Citaat

Al snel denk je te weten wie de dader is, maar op het einde neemt het verhaal ineens een hele andere wending en word je alsnog verrast.

Ymke heeft een goed huwelijk, vier kinderen in de puberleeftijd en een baan als dialgschrijver voor een soapserie. Toch heeft ze een wens: een thriller schrijven. Het blijkt niet eenvoudig om een originele plot te bedenken waar ze echt tevreden over is.

Dan vindt Ymke thuis een tas met een lugubere inhoud. Als vervolgens de vriendin van een van haar zonen spoorloos verdwijnt en later vermoord wordt teruggevonden vlak bij hun huis, kan Ymke er niet omheen, een van haar gezinsleden is de dader. Haar eigen leven verandert in een thriller…

Na het lezen van de achterflap van het boek was ik niet gelijk verkocht, ik kende de schrijfster ook nog niet, dus wist niet wat ik van het boek kon verwachten.

Het verhaal gaat over een moeder van vier kinderen die haar uiterste best doet om haar carrière met haar man en gezin te combineren, maar het gevoel heeft daar niet altijd in te slagen. Als ze een tas onder de kapstok vindt met hierin een lugubere inhoud neemt de schrijfster je mee  in de gedachtegang van Ymke. En dan laat het verhaal je ook niet meer los. Het zal je maar overkomen, dat je denkt dat één van jouw kinderen misschien wel een moord heeft gepleegd! Hoe ver zou jij gaan om je kinderen te beschermen? Hoe goed ken jij je eigen kinderen eigenlijk? Het is een vlot geschreven boek, wat gemakkelijk weg leest. Al snel denk je te weten wie de dader is, maar op het einde neemt het verhaal ineens een hele andere wending en word je alsnog verrast. Ik vind het zeker een aanrader.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

255

ISBN

9789041422811

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.