Chicklit Free Musketeers September 2007

Tampons, zweet en tranen

Citaat

Het is goed dat de auteur ervoor heeft gekozen drie totaal verschillende vrouwen neer te zetten met ieder hun eigen karakter. Het is boeiend om te lezen hoe een ieder zijn grenzen verlegd.

Helen, Floor en Brenda zijn drie vriendinnen die worstelen met bun gevoelens voor mannen. Het angst en zweet breekt Helen uit als ze onbedoeld verwikkeld raakt in twee relaties, terwijl Brenda haar best doet een relatie te behouden. Floor houdt een relatie op afstand, maar niet zonder mannen. Haar motto ‘netwerken’ verliest ze niet uit het oog. Ze vindt het dan ook zonde dat Brenda zoveel tijd in een man stopt die niet voor de volle honderd procent voor haar gaat.

Tamons, zweet en tranen is een leuk en fascinerend boek! Ik ben er aan begonnen en had het binnen de kortste tijd uit. Het verhaal doet denken aan de televisieserie Sex and the City. In dit boek worstelen Helen, Floor en Brenda met hun gevoelens voor mannen, maar ondanks alles, steunen zij elkaar door dik en dun.

Het is goed dat de auteur ervoor heeft gekozen drie totaal verschillende vrouwen neer te zetten met ieder hun eigen karakter. Het is boeiend om te lezen hoe een ieder zijn grenzen verlegd. Zo begeeft Helen zich in twee relaties en beland Brenda tegelijkertijd in bed met een man en een vrouw… Een boek dat heerlijk weg leest!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

194

ISBN

9789085398844

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.