Chicklit Xander Uitgevers Februari 2014

Strak pakje

Citaat

Ondanks het feit dat ik niet helemaal overtuigd was, moet ik eerlijk bekennen dat ik het boek in één ruk heb uitgelezen en toch stiekem wel een beetje nieuwsgierig ben geworden naar de volgende twee delen.

Emma is net naar Nederland verhuisd. Ze is vrijgezel, heeft een goede baan en een affaire met haar getrouwde baas. Hier baalt ze van, maar ze kan de aantrekkelijke Randall niet weerstaan. Om af te vallen en om sterker te worden gaat ze op bootcamp met haar vriendin Betty. Daar leren ze ook Veronique kennen. Tijdens de intensieve en grensverleggende trainingen ontstaat een hechte band. Maar dan leidt een onthullende ontdekking tot een groot conflict. Kan deze kersverse vriendschap de waarheid overleven?

Strak pakje is het eerste deel van de bootcampreeks waarin Emma, Betty en Veronique de strijd aangaan met de weegschaal en zich storten op hun zoektocht naar ware liefde.

Toen ik het boek in mijn handen had trokken de kaft en de tekst op de achterkant mij niet echt aan, maar als echte chicklit fan vond ik dat ik het boek een kans moest geven.  Maar nu ik het boek uit heb gelezen weet ik niet echt goed wat ik er nu precies van vind.
Ik vond niet alles allemaal even realistisch, want kom op; als iemand zo irritant is als Betty en je haar eigenlijk helemaal niet kent, dan ga je zeker niet samen naar een bootcamp van een paar honderd euro. En ook het einde kwam erg “afgeraffeld” en onrealistisch op mij over. Maar ondanks het feit dat ik niet helemaal overtuigd was, moet ik eerlijk bekennen dat ik het boek in één ruk heb uitgelezen en toch stiekem wel een beetje nieuwsgierig ben geworden naar de volgende twee delen! De schrijfstijl is dan ook erg prettig.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesDebuutBoekenreeks
Pagina

231

ISBN

9789401602075

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.