Overige Karakter Uitgevers Maart 2016

Salade to go

Citaat

Het boek is een musthave voor alle salade liefhebbers.

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde lunch in de vorm van een salade. Maar als je werkgever niet beschikt over een uitgebreid personeelsrestaurant of je wilt niet tijdens de lunch verplicht zijn een verse (en dus vaak dure) salade te halen, wordt het lastig om te lunchen met een verse en niet-verlepte salade.

Salade to go is hiervoor de uitvinding: door een slimme manier van het vullen van een mason jar (een glazen pot met een goed afsluitbaar en lekvrije deksel), kun je elke dag genieten van een verse salade. Door de dressing of saus als eerste in de pot te doen en niet alvast de sla te mengen, zorg je ervoor dat alle ingrediënten vers en knapperig blijven.

Het kiezen voor een salade als lunch is helemaal van deze tijd. Het boek Salade to go doet je al watertanden bij het zien van de prachtige foto’s!
Alexander Hart geeft een duidelijke uitleg over hoe je de salades het beste kunt maken. Je kunt de salades zelfs al twee dagen van tevoren klaarmaken en vers houden. Dat terwijl het mij niet eens lukt om mijn ’s morgens klaargemaakte salade met de lunch “kreukvrij” te kunnen eten…

Het boek geeft een korte introductie en heeft zijn recepten vervolgens verdeeld onder de hoofdstukken vegetarisch, vis en zeevruchten, gevogelte en vlees. De recepten zijn duidelijk uitgelegd met verrassende combinaties van ingrediënten, ik zou zelf nooit gedacht hebben aan munt in een salade, maar waarom eigenlijk niet?!
Het boek Salade to go is dan ook een musthave voor alle salade liefhebbers.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesLeestip
Pagina

127

ISBN

9789045208961

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.