Overige Karakter Uitgevers September 2015

Rudolph’s Christmas

Citaat

Rudolph’s Christmas is een lust voor het oog en prachtig vormgegeven. Heldere, scherpe kleurenfoto’s, een handig leeslint en stevige bladzijden.

In Rudolph’s Christmas vind je recepten voor alle momenten en situaties rondom Kerstmis. Denk aan de kerstversiering op school (leuke, kleine gerechtjes), kerstcadeaus om op te eten (eetbare cadeautjes), I’m dreaming of a light Christmas (slanke recepten), een groen(t)e kerst (vegetarische gerechten), lazy Christmas (minimale inspanning en/of kliekjes) of gourmet-pret (het nieuwe gourmetten). Natuurlijk worden alle klassiekers niet vergeten, geeft Rudolph suggesties voor menu’s en helpt hij bij het timemanagement in de keuken.

Als er iemand niet van koken houdt en er het geduld niet voor heeft ben ik het wel. Toch kreeg ik het enkele dagen voor Kerst in mijn bol. De familie zou bij ons thuis komen eten en we hadden nog geen idee wat klaar te maken. Ik besloot het boek dat al een jaar in het cellofaan in de boekenkast stond, er toch maar eens bij te pakken.

Daar heb ik geen spijt van gekregen! Rudolph’s Christmas is een lust voor het oog en prachtig vormgegeven. Heldere, scherpe kleurenfoto’s, een handig leeslint en stevige bladzijden. Het boek bevat een goede indeling van de hoofdstukken en de verschillende type gerechten zijn zodoende makkelijk te vinden. Ieder gerecht bevat een duidelijk en overzichtelijke opsomming van de ingrediënten en hoeveelheden. En ook is van bijna ieder recept een foto van het resultaat terug te vinden in het boek. Het boek bevat tevens mooie sfeerfoto’s, en dan heb ik het niet over de recepten. Ook staan er enkele ervaringen van bekende Nederlanders in, een leuke toevoeging.

Voor ieder kaliber kok is er wel wat wils. De wat moeilijkere recepten heb ik links laten liggen, maar ook ik kon prima uit de voeten met enkele recepten. Sommige gerechten kunnen gewoon niet mislukken.

Het boek beschikt zeker over de luxe kerstuitstraling. Mooie kwaliteit papier, stevig en glanzend en een boek dat zeker niet misstaat tussen de andere kookboeken op de plank.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesLeestip
Pagina

335

ISBN

9789045210810

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.