Bundels, Columns, Strips De Harmonie Februari 2007

Roken, neuken, drinken

Citaat

Typerend voor tekeningen van Van Straaten is zijn negativistische humor. Je houdt hiervan of niet.

De liefhebbers van het werk van Van Straaten weten wat zijn drie favoriete onderwerpen zijn. Gemakshalve zijn nu de beste tekeningen op deze gebieden voor het eerst in één bundel samengebracht. Roken, neuken, drinken speelt zich grotendeels af rondom het bed en de fles: de ideale combinatie voor verwarring, misverstanden en ontluistering.

Typerend voor tekeningen van Van Straaten is zijn negativistische humor. Je houdt hiervan of niet. In eerste instantie had ik dat ook verwacht bij deze uitgave gezien zijn werken in bijvoorbeeld de Zeurkalender. In positieve zin was ik totaal verrast. Ik vond de tekeningen en bijschriften erg sterk! Ik genoot van de onderwerpen roken, neuken en drinken. Dronkenmansuitspraken afgewisseld met tekeningen over seks leveren een leuke bundel op.

Voorbeelden van uitspraken onder tekeningen zijn: “Wacht , ik geef uw vrouw zelf wel even.” Waarbij de minnaar de telefoon opneemt terwijl hij liefde bedrijft met de echtgenoot van de man aan de telefoon.

De bundel Roken, neuken, drinken heeft mij positief verrast. Voor diegene die verslaafd zijn aan Van Straaten is het simpel: Kopen! Voor de lezers die afschrikken bij Van Straaten, proberen want ditmaal zijn de ingrediënten verbeterd.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

160

ISBN

9789061698180

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.