Jeugd The House of Books Augustus 2010

Pretty Little Liars 5: Geen enkele slechte daad blijft onbestraft

Citaat

Ik kan me voorstellen dat de serie behoorlijk spannend en verslavend is voor de doelgroep. Zelf word ik echter een beetje moe van alle plotwisselingen en wendingen.

De vier vriendinnen Hanna, Spencer, Aria en Emily hebben moeten boeten voor hun daden. Ze werden gestalkt door de geheimzinnige ‘A’, die dreigde hun diepste geheimen te verklappen. Gelukkig is A ontmaskerd en kunnen de meiden weer hun gang gaan. Maar… Eens een leugenaar, altijd een leugenaar. Hanna wil per se de populairste zijn en is bereid daar alles voor te doen. Spencer duikt in familiegeheimen die het daglicht niet kunnen verdragen. Emily is bezeten door een nieuwe liefde, een jóngen. En Aria is wel héél geïnteresseerd in haar moeders liefdesleven. De schandalen worden sappiger en de geheimen duisterder… Met dodelijke gevolgen. In Rosewood kijkt er altijd iemand mee en blijft geen enkele slechte daad onbestraft.

Dit is alweer het vijfde deel in de Pretty Little Liars reeks en voorlopig nog niet het laatste. Ook nu stapelen de geheimen zich snel op in Rosewood. De bekende sms-berichten van de anonieme A laten dan ook niet lang op zich wachten. De meiden zijn weer snel in de ban van deze engerd. Zij durven het elkaar echter niet te vertellen omdat ze bang zijn niet serieus genomen te worden. De dader is toch immers gepakt? De meiden doen afzonderlijk van elkaar veel moeite om hun perfect lijkende leventje voort te zetten, niet wetend dat zij zich weer allemaal in hetzelfde bedreigende schuitje bevinden…

Ik kan me voorstellen dat de serie behoorlijk spannend en verslavend is voor de doelgroep. Zelf word ik echter een beetje moe van alle plotwisselingen en wendingen. Steeds komt Shepard met een nieuwe invalshoek en nieuwe ontwikkelingen en kun je weer opnieuw beginnen met gissen hoe het verhaal nu daadwerkelijk in elkaar steekt. Het komt nu op mij over of zij zo lang mogelijk probeert de echte ontknoping uit te stellen, zodat er nog meer geld verdiend kan worden aan deze uitermate populaire reeks. Doet echter niets af aan het feit dat ook dit verhaal prima in elkaar steekt en de jongeren onder ons zal bezighouden. Ik vraag mij alleen wel af hoelang Shepard nog verrassende plotwikkelingen kan bedenken. Maar daarvoor moeten we wachten tot het zesde deel in deze reeks zal verschijnen!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Pagina

270

ISBN

9789044325614

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.