Chicklit Archipel Maart 2008

Platina

Citaat

Jo Rees heeft een heel ander boek neergezet dan dat we van deze dame gewend zijn. Echter is het een welkome afwisseling dat vraagt om een leuk vervolg.

Platina is het verhaal van drie gekwetste vrouwen die samenspannen om de rijkste man ter wereld, Joeri Chordinsky, een meedogenloze Rus met een schimmig verleden, te gronde te richten. De drie vrouwen zijn de blonde Zuid-Afrikaanse stewardess Frankie Willis, de bloedmooie brunette Peaches Gold, LA’s meest invloedrijke hoerenmadam, en de chique Engelse societydame Lady Emma Harvey, op haar vijftigste in de bloei van haar leven. Ze hebben alle reden elkaar te verachten, maar hun haat voor een man bindt hen voor altijd.

De drie vrouwen hebben allemaal een heel ander leven en toch komen ze samen door een man. Nou ja een man, noem het maar een monster. Deze Rus heeft het leven van de drie dames verwoest. We volgen de vrouwen afzonderlijk van elkaar en naarmate het verhaal vordert leren we hun ware toedracht en verleden kennen, dat voor heel wat narigheid zorgt in hun levens. De dames komen mysterieus over en bij aanvang van het verhaal wordt de lezer nog lang in het gewisse gehouden. Dit zorgt voor een spannend tintje. Jammer is dat de vrouwen wel heel snel een warme en vriendschappelijke band krijgen ook al komen ze uit een heel ander milieu. Dit had wel wat verder uitgediept mogen worden, het zorgt voor een ietwat ongeloofwaardige en snelle vriendschap.

Platina is een heerlijk over the top verhaal over het criminele circuit. De actie spettert van de bladzijden af en omdat de dames weinig van het criminele circuit afweten komen ze geregeld in netelige situaties terecht. Jo Rees heeft een heel ander boek neergezet dan dat we van deze dame gewend zijn. Echter is het een welkome afwisseling dat vraagt om een leuk vervolg.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

480

ISBN

9789063053208

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld