Bundels, Columns, Strips Luitingh Sijthoff Juni 2008

Piet & Riet van de Buis 4 – Dom dom dom

Citaat

Niet alleen het commentaar is raak, ook de tekeningen op zich zien er grappig uit vanwege de kenmerkende stijl van De Kort.

Dom dom dom is het vierde deel van commentaren afkomstig van Piet & Riet. Het duo verschijnt dagelijks in Parool en nu dus weer gebundeld. Op elke pagina staat een tekening afgebeeld voorzien van raak commentaar. De tekening is gemaakt naar aanleiding van programmatitels van televisie. De Kort bewijst wel dat hij een zeer creatief persoon is. Steeds als je de programmatitel leest vraag je je weer af wat hij erbij zou verzinnen. Maar keer op keer lukt het hem een grappige tekening te maken en deze van raak commentaar te voorzien.

Niet alleen het commentaar is raak, ook de tekeningen op zich zien er grappig uit vanwege de kenmerkende stijl van De Kort. Iedereen die wel eens wat van hem gezien heeft zal direct werk van zijn hand herkennen. Dom dom dom is een boek vol grappige taferelen. Het is tevens een mooi boek, gezien de dikke pagina’s en alle tekeningen die zijn afgebeeld in kleur. Dat oogt toch heel anders dan in de krant!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Verschenen
Pagina

128

ISBN

9789024528363

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.