Thriller & Spanning Ambo | Anthos Mei 2010

Op klaarlichte dag

Citaat

Ik juich voor Van der Vlugt die elke keer weer een spannende roman weet neer te zetten en steeds weer origineel en anders dan haar vorige. Ook Op Klaarlichte dag, zal je uren leesplezier geven.

Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de politie wil haar spreken, in verband met de moord op haar beste vriendin. Een toevallige ontmoeting tussen Nathalie en rechercheur Julia Vriens brengt de zaak in een stroomversnelling. Nathalie heeft een nieuwe identiteit aangenomen en Julia heeft geen idee met wie zij te maken heeft. Maar als Nathalies ex op het toneel verschijnt, verandert dat. Dan blijkt dat niets is wat het lijkt…

Nathalie is een vrouw die veel narigheid in haar leven heeft meegemaakt. Nathalie heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Haar vriend weet precies hoe hij Nathalie moet veroveren, met alle gevolgen van dien. Hij lijkt op het eerste gezicht een geschenk uit de hemel maar al snel blijkt dat dat alles behalve het geval is, hij trekt Nathalie mee in in het criminele wereldje.

Julia is ondertussen druk bezig met oplossen van moordzaken bij haar in de stad. Julia heeft engizins een moeilijke jeugd gehad gelukkig heeft ze haar oma, die alles voor Julia betekent. Maar dan neemt het noodlot een drastische wending…

Ik juich voor Van der Vlugt die elke keer weer een spannende roman weet neer te zetten en steeds weer origineel en anders dan haar vorige. Ook Op Klaarlichte dag, zal je uren leesplezier geven en vast laten kluisteren aan het boek.

De hoofdstukken zijn lekker kort, wat vlot weg leest en elke hoofdstuk eindigt met een spannend tintje, zodat je wel door moet lezen. Julia en Nathalie worden allebei op de voet gevolgd,en allebei zijn ze op een andere manier betrokken bij de moorden die zijn gepleegd, hierdoor spat de actie van de bladzijden af. Van der Vlugt schroomt niet om actuele zaken in haar boek te behandelen hierbij moet je denken aan Geert Wilders en de populaire CSI series op TV waardoor elke moord binnen een zucht wordt opgelost, de ergernissen hierover van de rechercheurs zijn niet van de lucht!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

280

ISBN

9789041415325

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.