Thriller & Spanning Mistral Mei 2011

Oog van de naald

Citaat

Het verhaal op zich is leuk, goed te volgen en eigenlijk ook best wel spannend te noemen. Een lekker hedendaags boek wat vlot is geschreven.

Fay Pizarro werkt als reporter in L.A. Via een serie artikelen over sterren met tatoeages komt ze op het spoor van een maniak die vrouwen ontvoert, drogeert en mythische figuren in hun gezicht tatoeëert. Wanneer Fay bevriend raakt met Mike Flohr, de rechercheur die het onderzoek leidt, besluit ze haar expertise in te zetten om hem te helpen. Maar als de Tattoo Maniak zijn slachtoffers niet langer levend achterlaat, loopt ook Fay gevaar…

De van oorsprong Indonesische auteur Molemans, heeft ook karakters Fay en Mike deze achtergrond gegeven. In het boek vind je dan ook geregeld Indonesische woorden en zinnen, en zelfs ook zinnen in nog andere talen, maar daar vind je achterin het boek netjes de vertaling van. Molemans heeft ook behoorlijk veel onderzoek verricht naar de betekenis van tatoeages en de bekende sterren die deze dragen, dat heeft ze goed voor elkaar. Het verhaal op zich is leuk, goed te volgen en eigenlijk ook best wel spannend te noemen. Een lekker hedendaags boek wat vlot is geschreven. Het speelt zich af in Amerika maar voor een Nederlander zitten er toch ook herkenbare dingen (vanwege ons verleden met Indonesië) in. Maar dat zal misschien alleen een wat oudere lezer opvallen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 



Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

270

ISBN

9789049951979

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.