Waargebeurd De Boekerij Maart 2010

Onze dierentuin

Citaat

Naast de tragedie komt er ook veel humor voor in het boek. Een verademing om eens te lezen.

Het was een droom die uitkwam, maar de realiteit was wilder, spannender en ingrijpender dan de nieuwe directeur van de dierentuin ooit had kunnen vermoeden…

Mee verhuisde met zijn familie naar een onwaarschijnlijk nieuw thuis: een vervallen dierentuin in een uithoek van Engeland met meer dan 200 exotische dieren, waaronder vier reusachtige tijgers, leeuwen, poema’s, drie enorme beren, een tapir en een roedel wolven. Hij wilde de dierentuin renoveren en als familiebedrijf runnen, maar echt gemakkelijk ging het niet: de tijgers braken los, het geld raakte sneller op dan voorzien, het personeel was sceptisch, en er ontstonden spanningen binnen het gezin. Tot overmaat van ramp sloeg het noodlot toe: de hersentumor van zijn vrouw Katherine was terug.

Onze dierentuin is een uitzonderlijk verhaal over een echtpaar dat alles op het spel zet om een dierentuin in handen te krijgen. Mee vertelt over zijn passie voor de dierentuin, maar ook over de ziekte van zijn vrouw en hoe hij hiermee omgaat en zijn leven weer op de rails probeert te krijgen. Door de gedetailleerde beschrijving van Mee kom je er als lezer achter wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een dierentuin. Naast de tragedie komt er ook veel humor voor in het boek. Een verademing om eens te lezen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesVerfilmd
Uitgever
Verschenen
Pagina

319

ISBN

9789022553848

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.