Thriller & Spanning Ambo | Anthos April 2008

Ongenade

Citaat

Toch blijft Maier een mysterieus persoon wat schreeuwt om meer uitleg en dus vervolgen in deze geweldige serie.

Sil Maier, die gebroken heeft met zijn vriendin Susan, gaat terug naar zijn geboortestad München in de hoop er een verklaring te vinden voor zijn destructieve gedrag. Bij aankomst in de stad die hij zijn sinds zijn jeugd als de pest heeft gemeden, blijkt het verleden springlevend en beseft hij dat dit nog maar het begin is van zijn worsteling….

Eindelijk het derde deel in de Sil Maier serie. In Ongenade word je zeker niet teleurgesteld. Alles wat we van de twee auteurs gewend zijn komt ruim aan bod. Heerlijke spanning dat wordt afgewisseld met een dosis actie. 

Uiteraard springen we van de ene emotie in de andere, de personen in het boek maken zoveel verschrikkelijke dingen mee, dat je wel mee moet leven. Sil is ontzettend veel met zichzelf bezig in München dat hij niet door heeft hoe hard zijn ex Susan hem nodig heeft, zij bevindt zich in een netelige situatie die alleen Sil op kan heffen.

Naarmate het boek vordert komen we steeds meer over Sil zijn verleden te weten en over zijn roots in Duitsland. Je begint te begrijpen hoe hij zo heeft kunnen worden. Toch blijft Maier een mysterieus persoon wat schreeuwt om meer uitleg en dus vervolgen in deze geweldige serie.

De boeken zijn goed afzonderlijk van elkaar te lezen, maar heb je een deel gelezen dan wil je ze allemaal!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Verschenen
Pagina

359

ISBN

9789041422682

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld