Bundels, Columns, Strips Silvester Mei 2007

Nozzman #1

Citaat

Dit samen maakt deze kleine bundel, ongeveer 80 pagina's, een leuk hebbeding. De bundel is wat dun en als lezer heb je hem snel uit, maar gesloten leg je deze bundel met een grote glimlach weg.

De pseudoniem Nozzman is in het leven geroepen door tekenaar Bram van Rijen. Zijn aparte manier van tekenen in combinatie met een bepaalde humor spreek je aan of je vindt het flauw. Wekelijks vind je een cartoon in de NRC-Next of zijn goedlopende website. Persoonlijk moet ik erg lachen om de oneliners in combinatie met een prent van zijn hand.

In de bundel Nozzman #1 vind je een selectie van tekeningen uit 2006-2007. Allen afgedrukt in kleur wat zorgt voor een lekker leescomfort. Per pagina staat een cartoon welke meestal een actueel thema raakt. Zijn uitwerkingen en fantasieën op ideeën vind ik erg goed, sommige zijn iets flauw maar andere maken weer veel goed.

Dit samen maakt deze kleine bundel, ongeveer 80 pagina’s, een leuk hebbeding. De bundel is wat dun en als lezer heb je hem snel uit, maar gesloten leg je deze bundel met een grote glimlach weg.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

80

ISBN

9789058851659

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld