Chicklit The House of Books Oktober 2008

Motor Mouth

Citaat

Een geweldig spektakel vol met actie en natuurlijk ontbreekt de humor niet. Vooral de super grote hond zorgt voor een schaterlach, wat een geweldig beest die alles letterlijk op zijn kop zet.

Barney is een vrouw met een voorkeur voor snelheid en een talent om de wet te overtreden. Ze weet ook alles van bedrog. Eerst was er Hooker en toen die verkoper. Nu is ze ervan overtuigd dat een van de concurrenten de boel belazert. Terwijl Hooker en Barney rondsnuffelen om bewijzen te vinden, eindigen ze met een ‘geleende’ truck met oplegger, twee raceauto’s en een dode kerel. En dat is nog maar het begin van de ellende. 

Barney en Hooker hebben hun korte romance beëindigd toch moeten ze noodgedwongen samen werken als een gezamenlijke vriend in de problemen komt. Ze zitten met een dode man opgescheept die je niet zomaar een twee drie verliest, ze verzinnen een plan maar al snel is de puinhoop die ze achterlaten niet meer te overzien.

Barney is terug in het tweede deel Motor Mouth. Een geweldig spektakel vol met actie en natuurlijk ontbreekt de humor niet. Vooral de super grote hond zorgt voor een schaterlach, wat een geweldig beest die alles letterlijk op zijn kop zet. 

Beans ontbreekt niet in dit avontuur. Natuurlijk zijn de sigarendames, die we nog uit het vorige deel kennen, wederom van de partij. Hun taak bestaat uit roddelen en het ophemelen van Hooker door hem als een god te behandelen. Dit staat soms in de weg om hun ‘zaakjes’ snel af te handelen! Hooker is natuurlijk een echte man, maar wederom moet Barney hem regelmatig redden van rake klappen over en weer.

Heerlijke humor en actie die samen voor een overweldigend spektakel zorgen! De karakters zijn allemaal zo verschillend en grappig dat je wilt dat het boek nooit zou eindigen!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Pagina

288

ISBN

9789044322224

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.