Literatuur & Romans De Geus Maart 2012

Moederpassie

Citaat

Axelsson kan als geen ander personages tot leven wekken met prachtige beschrijvingen. Zo zie je maar weer dat niets is wat het lijkt.

Minna is de eigenaresse van Sally’s Café-Restaurant. Wanneer herfststormen over de stad trekken, schuilt een aantal dorpsgenoten bij Minna om aan het stijgende water en de harde rukwinden te ontkomen. Ieder van hen draagt een verhaal met zich mee. Niet het minst Minna zelf, die ondanks haar liefde voor haar dochter Sofia niet in staat was de grote zorgen te zien waaronder deze gebukt ging. 

Minna is een hardwerkende vrouw, soms eenzaam maar altijd vol liefde over haar dochter. Ze heeft een nare familiegeschiedenis achter de rug en beetje bij beetje komen deze gebeurtenissen voorbij. De medebewoners van het dorpje in Zweden zijn allemaal mensen met een bijzondere geschiedenis. Axelsson weet dit op mooie wijze tot leven te laten komen. Het noodweer maakt het verhaal extra duister en geeft een mooie dimensie aan het boek. De geheimen waar iedereen mee kampt komen uiteindelijk boven water en dit zorgt voor grote verrassingen.

Axelsson kan als geen ander personages tot leven wekken met prachtige beschrijvingen. Zo zie je maar weer dat niets is wat het lijkt. Zelfs niet in het gemoedelijke dorpje in Zweden…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

480

ISBN

9789044521108

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.