Chicklit The House of Books September 2010

Mini shopaholic

Citaat

Wat een geweldig leuke, fantastisch grappige roman van Kinsella. Echt een hilarisch boek met dochtertje Minnie in de hoofdrol!

Becky Brandon (geboren Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. De kleine meid heeft al op prille leeftijd een verzameling Dolce & Gabbana-laarsjes en een berg designkleding. Haar favoriete woordje is ‘hebben’ en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou Minnie dat toch hebben? Becky is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel. Becky besluit hem op te fleuren met een geweldige surpriseparty. Dat is het begin van vele gênante leugentjes om bestwil – tot de zaken wederom gierend uit de hand dreigen te lopen.

Minnie is een heel ondeugend meisje vindt Becky, en ze probeert haar keurig op te voeden, toch schijnt dit niet te lukken. Is ook niet zo gek omdat Becky alles geeft wat Minnie wil en laten we eerlijk zijn, dat is bijna alles wat ze tegenkomt. Minnie weet precies hoe ze haar moeder moet bespelen met hilarische scenes tot gevolg. Becky heeft een oplossing gevonden, Minnie krijgt zakgeld, maar dit dreigt ook allemaal weer mis te lopen als ze Minnie geld laat lenen. En Minnie’s eerste woordjes was niet voor niets: Visa.

Wat een geweldig leuke, fantastisch grappige roman van Kinsella. Echt een hilarisch boek met dochtertje Minnie in de hoofdrol! Er zitten zoveel grappige scenes in, teveel om te benoemen dus ik zou zeggen kopen kopen (met je Visa!) want Mini Shopaholic is gierend leuk!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Pagina

398

ISBN

9789044322767

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.