Jeugd Moon April 2009

Mijn supergeheime dagboek op het toneel in Amerika

Citaat

Het oogt als een echt dagboek waardoor je tijdens het lezen toch het idee krijgt dat je iets stiekem aan het doen bent.

Mocht je dit dagboek toevallig vinden, doe het dan NIET open. Het bevat SUPERgeheime informatie over mijn traumatische reis naar Amerika met mijn SUPERhopeloze moeder, een stel acteurs en twee vreselijke irritante, gemene meisjes van wie ik de namen niet zal noemen. 

Polly’s moeder is actrice en sleept haar dochter mee naar Amerika, waar ze in een toneelstuk speelt. Onderweg houdt Polly (bijna 12) een dagboek bij, waarin ze met veel humor haar belevenissen achter de schermen tot in detail beschrijft. Van de vervelende kinderactrices met wie ze wordt opgescheept tot de beschamende sterallures van haar moeder. Gelukkig is er ook nog de leuke jongen Will. Met hem aan haar zijde slaat Polly zich kranig door haar avontuur. 

Het boek is erg aantrekkelijk vanwege de lay-out. Het oogt als een echt dagboek waardoor je tijdens het lezen toch het idee krijgt dat je iets stiekem aan het doen bent. Het boek bestaat uit geschreven tekst, wat het nog echter aan doet. Verder bevat het boek veel kleurrijke tekeningen en afbeeldingen. Dit zal de jonge lezer zeker aanspreken.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

127

ISBN

9789048801558

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld