Chicklit Xander Uitgevers September 2013

Mijn man – Ontdekking

Citaat

Er is weer een hoop duidelijk geworden, maar er zijn nog genoeg losse eindjes waardoor je meteen zin hebt in deel drie. Weer een supersexy verhaal en dan met alle antwoorden?

Let op! Kan spoilers bevatten als je deel 1 nog niet gelezen hebt!

Dit tweede deel van de Mijn Man-trilogie gaat verder vijf dagen na deel één. Ava heeft Jesse vijf dagen geleden dronken en razend achtergelaten. Ze weet nu dat zijn “hotel” The Manor geen hotel is, maar een seksclub. De beelden van wat hij daar allemaal uitgespookt heeft malen door haar hoofd. Ze dacht Jesse een beetje te kennen, maar het blijkt dat ze hem helemaal niet kent.
Jesse’s vrienden halen Ava over om een kijkje bij hem te gaan nemen, want ze hebben al vijf dagen niks van hem gehoord of gezien. Ze treffen hem bewusteloos aan. Als hij bijkomt en Ava ziet wil hij haar niet meer loslaten. Ava besluit hem nog één kans te geven, maar dan wil ze wel eerlijke antwoorden van hem. Zal ze nu echt meer te weten komen van wat Jesse heeft gemaakt tot de complexe man die hij nu is?

In dit tweede deel, wat weer meer dan zinderend is, komen we wat meer te weten over Jesse en zijn verleden en krijgt Ava meer begrip voor hoe hij is. Maar het blijft aantrekken en afstoten tussen Ava en de overbezitterige Jesse. Ze houdt van hem met hart en ziel, maar hij is een moeilijke en soms onredelijke man om mee samen te leven. Hij verlangt van haar dat ze haar eigen leven opgeeft en zich volledig aan hem geeft. Hij kan geen moment zonder haar. Het ene moment, overtuigd door een gezond-verstand-beurt, besluit Ava toe te geven en het andere moment kan ze toch echt niet overweg met de dominante Jesse en wordt ze recalcitrant. Maar de liefde lijkt toch echt te sterk te zijn…
Aan de ene kant blijf ik het gevoel houden dat ze hem gewoon een rotschop moet verkopen en moet zeggen dat hij normaal moet doen of dat ze voorgoed weg is, maar aan de andere kant voel je die enorme aantrekkingskracht tussen de twee en begrijp ik ook wel dat je zo’n man (en seksgod) niet zomaar laat lopen.

Er is weer een hoop duidelijk geworden, maar er zijn nog genoeg losse eindjes waardoor je meteen zin hebt in deel drie. Weer een supersexy verhaal en dan met alle antwoorden?

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Pagina

507

ISBN

9789401600965

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.