Chicklit Xander Uitgevers Juli 2013

Mijn man – Obsessie

Citaat

Het verhaal moest wel even op gang komen, het was in het begin vooral veel seks, maar door hoe het in de tweede helft verliep en door het open einde wil ik toch erg graag verder in deel 2!

Ava O’Shea, 26, is een succesvolle interieurarchitect. Normaal werkt ze nooit buiten Londen, maar nu is er speciaal om haar verzocht. Ze moet voor een kennismakingsgesprek naar The Manor toe, een landhuis. Daar aangekomen blijkt niet alleen het huis imposant en in perfecte staat, maar de eigenaar ook. Wat wil deze woest aantrekkelijke Jesse Ward van haar? Hij wil haar niet alleen voor de opdracht, deze dominante, zeer zelfbewuste man heeft zijn zinnen op Ava gezet. Ze probeert hem te weerstaan, maar valt tegen beter weten in voor zijn charmes.
Maar waarom wil Jesse niks over zichzelf loslaten? Ava weet zijn leeftijd niet eens… Hoe lang zal hun relatie, die vooral op lust gebaseerd lijkt te zijn, standhouden?

Hoogstaande literatuur is Mijn man: obsessie niet, maar wel gewoon een heerlijk romantisch en vooral erotisch verhaal met een mooie vrouw en een woest aantrekkelijke, rijke, nogal dominante man in de hoofdrol. De vonken spatten er vanaf. Het verhaal moest wel even op gang komen, het was in het begin vooral veel seks, maar door hoe het in de tweede helft verliep en door het open einde wil ik toch erg graag verder in deel 2! Wat is Jesse zijn verhaal? En dat van The Manor?
Wel had Ava van mij een iets sterker persoon mogen zijn. De dingen die ze pikt van Jesse, ik had hem allang een klap voor zijn kop verkocht 😉 Maar goed, het past wel gewoon bij het soort verhaal. En wie weet wat voor ontwikkelingen ze nog door gaat maken in de volgende twee delen…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Verschenen
Pagina

489

ISBN

9789401600958

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.