Thriller & Spanning Ambo | Anthos November 2009

Medeplichtig

Citaat

Alles komt er weer in voor: vriendschap, liefde, spanning. Alles wat we gewend zijn van French.

Bonnie staat in een appartement, tussen omvergegooide meubels en kapot gesmeten spullen. Ze heeft kneuzingen in haar hals en op de grond ligt het levenloze lichaam van een man. Bonnie kan het niet laten: ze knielt bij hem neer en raakt hem nog één keer aan voor ze het appartement verlaat. Even later belt ze vanuit een telefooncel een vriendin op, die ze vraagt haar te helpen de sporen uit te wissen en het lichaam te laten verdwijnen.

Wat is er aan dit schokkende tafereel voorafgegaan? Wat is er in het appartement gebeurd en wie was erbij betrokken? Aanvankelijk lijkt het duidelijk, maar gaandeweg blijken de grenzen tussen schuld, onschuld en medeplichtigheid uiterst dun te zijn.

De langverwachte French is uit! En het voldoet weer aan alle verwachtingen die we van dit schrijversduo gewend zijn. Dit keer volgen we een groep mensen die een bandje gaan starten voor de bruiloft van een vriendin van Bonnie. Deze personen kennen elkaar niet en sommige zijn zeker geen vrienden van elkaar. Maar ze hebben een ding gemeen en dat is muziek maken, en dat kunnen ze redelijk goed. Ze hebben er allemaal plezier in maar een man, Hayden, kan het bijzonder goed en dat zorgt voor conflicten in de groep.

Wat een spannend verhaal van French! Alles komt er weer in voor: vriendschap, liefde, spanning. Alles wat we gewend zijn van French. Het verhaal neemt ons mee naar het heden en het verleden, zo langzaamaan begin je te begrijpen wat Bonnie bij het lijk van een man doet… Spanning ten top!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

318

ISBN

9789041414632

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.