Bundels, Columns, Strips De Harmonie Oktober 2008

Meanwhile, between two eternities of darkness

Citaat

Gummbah blijft typisch Gummbah, raak en recht door zee. Zijn tekenstijl blijft apart en hetzelfde geldt voor zijn humor.

Met Meanwhile, between two eternities of darkness, is het de bedoeling dat Gummbah de grens overgaat. In Nederland heeft Gummbah inmiddels een trouwe schare fans opgebouwd, dus is het tijd om te kijken of zijn humor ook buiten onze landsgrenzen gewaardeerd wordt. Niet vreemd dus, dat dit zijn eerste Engelstalige bundel is. 

Gummbah blijft typisch Gummbah, raak en recht door zee. Zijn tekenstijl blijft apart en hetzelfde geldt voor zijn humor. Ook in deze bundel komt er ouderwets veel seks voor maar ook bijvoorbeeld de smurfen komen ruimschoots aan bod. De strips van Gummbah tonen deels creativiteit en deels gekte, maar raak zijn ze altijd. Het boek bevat zowel ingekleurde als zwart-wit strips. De strips zijn dit keer vaak ‘over the top’ en daardoor weinig herkenbaar. Toch doet dit aan de humor niets af. Misschien is het juist wel de absurditeit dat het boek zijn charme en kracht mee geeft.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

136

ISBN

9789061698678

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld