Thriller & Spanning Ambo | Anthos Januari 2011

Maskerade

Citaat

Wolzak kennen we van eerdere thrillers van Franke. En wederom komt Franke de belofte na: weer een spannend vervolg op het leven van deze advocate.

Advocate Femke Wolzak duikt na bedreigingen van de crimineel Sake Boersma onder bij haar vriend Ben. Net wanneer ze begint te wennen aan haar rol als bonus moeder van Bens tweeling komt de wraakzuchtige crimineel haar opnieuw op het spoor. Er volgt een gruwelijke afrekening, die Ben ternauwernood overleeft. Boersma wordt opgepakt en Femke keert terug naar haar eigen huis in Amsterdam, ervan overtuigd voorgoed van hem te zijn verlost. Maar door vals spel van justitie neemt deze zaak een heel andere wending: verwoestend anders. 

Wolzak kennen we van eerdere thrillers van Franke. En wederom komt Franke de belofte na: weer een spannend vervolg op het leven van deze advocate. Femke volgen we in haar bewogen persoonlijke leven die zeker niet saai en te noemen is en haar baan als advocate heeft daar zeker een rol in. Haar priveleven wordt verwoest door de top crimineel Boersma. Wolzak zet dan ook alles in om hem uit te schakelen met gevaar voor eigen leven. En steunen haar vrienden haar nog wel na een lugubere actie? 

Al deze vragen hopen we beantwoord te krijgen in Franke’s volgende thriller… ik kijk er naar uit!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Verschenen
Pagina

335

ISBN

9789041415387

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld