Jeugd Unieboek Oktober 2010

Lola wordt beroemd

Citaat

Van het begin tot eind heb ik bij het lezen van het boek met een glimlach op mijn gezicht gezeten. Het boek zit vol humor.

Lola droomt ervan actrice te worden. Ze is dolblij als ze de hoofdrol krijgt in het schooltoneelstuk, maar als blijkt dat haar beste vriendin Flo in een échte film gaat spelen, is ze vreselijk jaloers. Lola wil helemaal niet jaloers zijn, maar dat valt niet mee als Flo nauwelijks nog aandacht voor haar heeft. Ook wanneer Lola eindelijk op de filmset mag komen logeren, heeft Flo geen tijd voor haar. Dan besluit ze ’s nachts alleen op ontdekkingstocht te gaan op de set, maar daarmee komt ze onbedoeld zelf in de spotlights te staan… Weet Lola zich hier nog uit te redden?

Dit is het vierde boek van Abedi in de serie van Lola. Van het begin tot eind heb ik bij het lezen van het boek met een glimlach op mijn gezicht gezeten. Het boek zit vol humor. Dit boek is voor tieners, zij zullen zich hierin herkennen in alle actuele onderwerpen wat zich in het leven van tieners afspeelt. Deze komen allen in het verhaal voor; jaloezie, liefde en vriendschap. Kortom dit boek is herkenbaar en een echte aanrader.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

258

ISBN

9789047514893

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.