Thriller & Spanning De Crime Compagnie Augustus 2014

Kwetsbaar

Citaat

Tot op het laatste bladzijde blijf je als lezer geboeid lezen. Het is jammer dat het boek is afgelopen! Dit boek heeft met recht de Schaduwprijs gewonnen voor het beste Nederlands thrillerdebuut.

Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Wanneer haar grote liefde voor de deur van een succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar?

Een ijzersterk verhaal waarin je als lezer Janine volgt. Linda Jansma zet Janine neer als liefhebbende moeder en tegelijkertijd carrièrevrouw. Deze carrière stort al snel in als haar man wordt vermoord. Het verleden van Janine komt om de hoek kijken. Als lezer stap je niet alleen in het leven van Janine. Je gaat terug naar het verleden waar je kennismaakt met aan aantal rechercheurs. Wat deze rechercheurs te maken hebben met Janine kom je gedurende het boek te weten. Persoonlijk vind ik het erg spannend als verleden en heden naast elkaar in een boek beschreven worden. Linda Jansma weet verleden en heden uiteindelijk op spannende wijze samen te brengen.

Tot op het laatste bladzijde  blijf je als lezer geboeid lezen. Het is jammer dat het boek is afgelopen! Dit boek heeft met recht de Schaduwprijs gewonnen voor het beste Nederlands thrillerdebuut. Geen minpunten maar een aanrader!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

350

ISBN

9789461091291

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.