De Zilveren Lepel Toscane richt zich specifiek op de Toscaanse keuken. Gerechten uit deze Italiaanse streek staan centraal. Het boek begint met de diverse provincies in de Toscaanse regio en de bijbehorende keukens. Ook bevat dit gedeelte een opsomming welke eetfestivals er in de regio plaatsvinden...
Categorie -Kookboek
Boeken uit de categorie kookboek.
Lisette Kreischer heeft een passie voor koken met respect voor mens en dier. In dit kookboek wil ze laten zien dat veganistische, biologische recepten hip en culinair kunnen zijn. Het boek ziet er mooi uit. De recepten zijn ingedeeld naar de seizoenen en worden afgewisseld met mooie foto’s van het...
Het eerste kookboek van het tijdschrift Happinez is grotendeels vegetarisch. Er zijn ook een aantal recepten met vis in te vinden. Het boek lijkt duidelijk op het tijdschrift. Mooie foto’s, een mooie opmaak en inspirerende spreuken. Het boek is verdeeld in verschillende hoofdstukken, waarin...