Categorie -Kookboek

Boeken uit de categorie kookboek.

Slow!

Het drinken van gezonde sappen is uitermate populair. Met een slowjuicer maak je hoge kwaliteit sap van groente, fruit, kruiden en noten. Door de langzame en koude persing blijven vitamines en mineralen zo optimaal mogelijk behouden en kun je het sap tot 48 uur bewaren in de koelkast. Slow! Geeft...

Rudolph kookt 2 – dé makkelijkste recepten voor iedereen

Rudolph kookt 2 is de opvolger van de bestseller Rudolph kookt. In Rudolph kookt 2 laat meesterkok Rudolph van Veen zien dat iedereen kan koken! Of je nu een echte beginner bent of meer gevorderd, Met eenvoudige receptuur, bsisrecepten, veel tips en aandacht voor kook- en bereidingstechnieken. Als...

De Griekse eilanden

In De Griekse eilanden deelt Rebecca Seal haar favoriete recepten, opgedaan tijdens haar reizen, met de nadruk op de regionale specialiteiten van Griekenland. Geniet van knapperige inktvis, sappig langzaam gegaard lamsvlees of een verzameling traditionele dipsauzen –pittige kaasdip, taramasalata...

Mary Berry’s bakbijbel

Mary Berry’s bakbijbel is een klassieker onder de bakboeken. Met ruim 250 recepten, van de klassieke Victoria Sponge, de ultieme chocoladecake en de hazelnootmeringuetaart tot muffins, scones en brood, is dit een van de meest volledige bakboeken ooit. Naast het lezen van boeken is het bakken van...

Happy Shake

Happy shake is het tweede boek van Ellemieke Vermolen. In deze Happy Shake verzamelt ze al haar kennis. Welke groenten en fruit combineer je het best? Welke shakes helpen je met je weerstand, je energie en brengen je in balans? Welke kun je aan je kinderen geven? Maar vooral: hoe maak je ze lekker...

Oosters vegetarisch

De Oosterse keukens lenen zich bij uitstek voor een vegetarisch eetpatroon. In Oosters vegetarisch wordt duidelijk dat het vele gebruik van kruiden, de veelzijdigheid aan groente en fruit en het gebruik van soja maken dat gerechten uit Azië een welkome afwisseling zijn voor de moderne vegetariër en...

Wat de pot schaft

Veel mensen willen graag duurzamer en bewuster leven en vooral ook eten. Maar gaan duurzaam, biologisch en makkelijk wel samen? Deze veelgestelde vraag bracht Lisette Kreischer op het idee om een kookboek samen te stellen met traditionele gerechten die iedere Nederlander geregeld maakt. Zij laat...

Thuis uit eten

Ook de keuken van de 21e eeuw wordt gedomineerd door de slogan ‘snel, sneller, snelst’. Elke dag moet er in zo min mogelijk tijd een maaltijd op tafel komen en alleen op bijzondere dagen willen we nog eens uitpakken. Daarmee is eten voor veel mensen verworden tot een bijna noodzakelijk...

Van seizoen naar seizoen

Proef de ontluikende knapperigheid van de lente met een rivierkreeft salade, de warmte van een zomerse tuin in volle bloei met gegrilde perziken, ricotta, en pistache nootjes, de druilerige en natte herfst met een pompoensoep met parmezaan en warm op met een winterse quiche met krokante bacon. Dit...

Twitter

Twitter

Agenda

De Maand van de Spiritualiteit 2018

Van 12/01/2018 - 11/02/2018

Poëzieweek 2018

Van 25/01/2018 - 31/01/2018

Boekenweek 2018

Van 10/03/2018 - 18/03/2018

Twitter