Chicklit Karakter Uitgevers Februari 2013

Kijk! Jane scoort!

Citaat

Twee mensen die elkaar helemaal niet leuk vinden maar uiteindelijk toch met elkaar eindigen: het verhaal klinkt zo bekend maar Gibson heeft dit zo leuk uitgewerkt dat het helemaal niet storend is dat deze opzet al zo vaak is voorgedaan.

Jane leeft een spannend single leven in de grote stad. Overdag is ze journaliste en is haar voornaamste taak het verslaan van het nieuws rondom het Chinooks ijshockeyteam, waarbij haar speciale aandacht uitgaat naar sexy goalie Luc Martineau. ’s Nachts schrijft ze sexy en spannende verhalen voor Honey Pie, de column waar iedere man over praat…

Luc heeft een hekel aan alles wat met journalistiek, en journalisten in het bijzonder, te maken heeft. Hij wil met rust gelaten worden zodat hij het beste uit zijn hockey carrière kan halen. Totdat hij opgescheept komt te zitten met Jane, een nieuwsgierige en bijdehante journaliste die in zijn verleden graaft en in de weg loopt, maar toch ook wel behoorlijk wat pluspunten heeft…

Twee mensen die elkaar helemaal niet leuk vinden maar uiteindelijk toch met elkaar eindigen: het verhaal klinkt zo bekend maar Gibson heeft dit zo leuk uitgewerkt dat het helemaal niet storend is dat deze opzet al zo vaak is voorgedaan. Gibson maakt er iets geheel eigens van, vol spanning, romantiek en lust.

Luc is een gecompliceerde man die Jane maar een saaie muts vindt, maar tegelijkertijd kan hij maar niet ophouden aan haar te denken. De stukken in het boek die vanuit zijn oogpunt zijn geschreven zijn zowel hilarisch als frustrerend. Hilarisch omdat het zo herkenbaar is en haast vrouwelijk aandoet, en frustrerend omdat het zo overduidelijk is dat hij Jane helemaal ziet zitten maar dit inzicht geblokkeerd wordt door zijn eigen ego.

Het is zo makkelijk meeleven met de hoofdpersonen van Gibson, en de verhalen zitten zo leuk in elkaar, ik kan niet wachten op het volgende boek!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

304

ISBN

9789045200903

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.