Chicklit The House of Books Februari 2008

Ken je me nog?

Citaat

Kinsella beschrijft heel grappig hoe Lexi haar nieuwe ik ontdekt. Wat garant staat voor de nodige humor wat we gewend zijn van haar. Gelukkig komen de minder leuke kanten van het leven ook aan bod, wat het verhaal toch nog wat diepgang geeft.

Na een auto ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugen verlies. Tot haar verbijstering is het geen 2004 meer maar 2007. Lexi is nu 28, geen verkoopster meer maar directeur en ze is getrouwd! Met een knappe miljonair! Lexi weet zeker dat haar huwelijk met Eric wel goed zit, als ze hem beter leert kennen. Hij blijkt alleen een paar eigenaardige trekjes te hebben. En haar personeel noemt haar de Cobra. Gaandeweg ontdekt Lexi steeds meer barsten in haar perfecte leventje. Een sexy rommelige geklede man brengt extra explosief nieuws. Zijn naam is Jon en hij beweert haar geheime minnaar te zijn. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal Lexi ooit haar geheugen terug krijgen?

Lexi heeft het leven dat ze altijd wilde en een leuke baan als verkoopster waardoor ze lekker veel tijd heeft voor haar drie vriendinnen. Ze vind het wel prima zo, het enige wat er ontbreekt is een leuke man. Na een avondje stappen wordt ze wakker in een ziekenhuisbed, wat raar haar nagels zijn mooi gelakt en naast haar ligt een Louis Vuitton tas, dat kan ze toch nooit betalen? Lexi schrikt zich rot als ze hoort dat ze drie jaar in coma heeft gelegen, tenminste dat denkt ze. Naarmate het boek vordert komt ze meer te weten over hoe ze haar leven leidde. Ze scheen een echte bitch geworden te zijn. Lexi snapt er niks van…

Kinsella beschrijft heel grappig hoe Lexi haar nieuwe ik ontdekt. Wat garant staat voor de nodige humor wat we gewend zijn van haar. Gelukkig komen de minder leuke kanten van het leven ook aan bod, wat het verhaal toch nog wat diepgang geeft. Lexi is ontzettende verdrietig als ze in een keer snapt dat ze de begrafenis van haar vader gemist heeft. Al de belangrijke dingen in het leven weet ze niet meer. Als haar moeder ook niet zo behulpzaam is met details, weet Lexi het even allemaal niet meer. Op deze manier krijg je veel sympathie voor Lexie, ook al staat ze bekend als de Cobra.

Ken je me nog? is een ontzettend grappig, lief en leuk boek waar de nodige humor natuurlijk niet ontbreekt. Ongelooflijk hoe Kinsella toch steeds weer een grappig boek weet te maken. Een aanrader!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

336

ISBN

9789044320558

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.