Overige BZZTOH Oktober 2008

Kattendutjes

Citaat

Kattendutjes is een geweldig cadeau om aan je dierbaren te geven of gewoon om jezelf ermee te verwennen, want met het lezen van dit boekje en het zien van die snoezige foto's van slapende poezen laat je de strubbelingen van een hectische dag weer helemaal relativeren.

Elke kattenliefhebber weet: katten zijn ware meesters in het vinden van de ultieme ontspanning; slapen is hun favoriete bezigheid.

Bzztoh presenteert met Kattendutjes de meest schattige foto’s van slapende kittens, vergezeld van spreekwoorden en uitspraken van bekende schrijvers, filosofen, dichters en artiesten. Ze zijn het er allemaal over eens. Er zijn maar weinig dingen in het leven die niet kunnen wachten tot na een lekker dutje.

De uitspraken in Kattendutjes worden met veel wijsheid en humor beschreven. Ook kunnen sommige je aan het denken zetten. Zo heb je bijvoorbeeld een uitspraak van onze meest bekende filosoof en levensgenieter, Winnie de Pooh: “Onderschat nooit de waarde van nietsdoen, met de stroom meegaan, luisteren naar alles wat je niet kunt horen en je niet druk maken”. Wat dacht je van het Ierse spreekwoord: “Flink lachten en lang slapen zijn de beste remedies uit het doktersboek. En tot slot de lachwekkende uitspraak: “Gaap en de hele wereld gaapt met je mee. Snurk en je slaapt alleen”. De foto’s in Kattendutjes zijn werkelijk zo aandoenlijk en liefdevol dat je zelf met een warme kop chocomel lekker onder de wol duikt.

Kattendutjes is een geweldig cadeau om aan je dierbaren te geven of gewoon om jezelf ermee te verwennen, want met het lezen van dit boekje en het zien van die snoezige foto’s van slapende poezen laat je de strubbelingen van een hectische dag weer helemaal relativeren. Een echte aanrader voor iedereen die van katten houdt.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesLeestip
Uitgever
Verschenen
Pagina

112

ISBN

9789045309149

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld