Overige BZZTOH Februari 2009

Inspiraties voor de ziel

Citaat

De gedachten zijn voorzien van wijze raad en laten je het leven met zijn onvolkomenheden met een positieve houding te benaderen.

Met Inspiraties voor de ziel laat Kippenberger je op verrassende wijze kennismaken met 150 inspirerende en verhelderende levensvisies. Deze visies of gedachten zijn voorzien van wijze raad en laten je het leven met zijn onvolkomenheden met een positieve houding te benaderen.

Veel wijsheden zijn een les voor een nieuwe dag, dus eigenlijk zou je elke ochtend een verhaaltje moeten lezen waar je vervolgens die dag mee bezig gaat. Erg leerzaam al zijn sommige spreuken een beetje dubbel. Enkele mooie zinnen zijn als volgt:

“Probeer je vandaag niet te richten op wat je voor jezelf kunt doen, maar wat je voor iemand anders kunt doen. Het kan verfrissend zijn om voor de verandering na te denken over de behoeften van een ander. Je gebaar hoeft niet groot te zijn, maar gewoon uit het hart.”

“Soms voelen we ons vrolijk door de dingen die we doen. Als je je niet vrolijk voelt verander dan je humeur door vrolijker te praten, meer opgewekte woorden te gebruiken en te glimlachen.”

“De beste manier om dingen te ontvangen is door ze eerst te geven. Als je vriendelijkheid, liefde en respect van andere wilt ontvangen, wees er dan zeker van dat je deze dingen aan anderen geeft.”

“We bezitten allemaal de kracht die we nodig hebben om gelukkig te zijn in welke situatie dan ook.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

176

ISBN

9789045306988

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.