Thriller & Spanning De Vliegende Hollander Juni 2010

Ik vind jou

Citaat

De spanning is meteen op het hoogste niveau en de verrassende wendingen hebben daar zeker een aandeel in gehad.

Na het verlies van haar man logeert Valerie met de vierjarige Nicole in het huis van een vriendin. Als ze in de tuin zit te zonnen wordt Valerie opgeschrikt door geschreeuw bij de buren. Ze wil poolshoogte nemen, maar merkt dan dat haar dochter verdwenen is.

Het meisje is door een gat gekropen en Valerie ziet nog net hoe de zwaargewonde Julia, vlak voor ze sterft, iets in het oor van Nicole fluistert. vanaf dat moment neemt hun leven een dramatische keer. Valerie en haar dochter voelen zich bedreigd en slaan zelfs op de vlucht. Gelukkig is er de charmante Philip, die op het nippertje voorkomt dat Nicole wordt ontvoerd. Maar de geheimzinnige moordenaar rust niet voordat hij Nicole te pakken heeft. Langzaam wordt duidelijk waarom Julia is vermoord, en wat de dader van Nicole wil.

Valerie is op vakantie in het huis van haar vriendin, het is mooi weer en het strand is op loop afstand ideaal zou je zeggen, maar schijn bedriegt. Vanaf het moment dat de buurvrouw, Julia is bezweken in de achtertuin, is het gevaar voor Valerie en Nicole bijna te ruiken. En de twee voelen het ook… Ze slaan op de vlucht nadat er verschrikkelijke voorvallen zijn gebeurd in het huis.

Je voelt je meteen betrokken bij Valerie, en krijgt meteen respect voor haar hoe zij het leven heeft opgepakt na het overlijden van haar man. Haar dochtertje is nu alles wat ze nog heeft en daarvoor, gaat ze terecht door het vuur.
De spanning is meteen op het hoogste niveau en de verrassende wendingen hebben daar zeker een aandeel in gehad. De karakters zijn mooi uitgediept en dat is knap voor een boek dat maar 200 bladzijdes bevat en toch zit er alles in wat je in een thriller mag verwachten.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

204

ISBN

9789049501143

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.