Bundels, Columns, Strips Free Musketeers Februari 2010

Hopeloze prinses

Citaat

Bij de columns van Chinouk Thijssen krijg ik een dubbel gevoel. Sommige zijn echt goed en grappig terwijl anderen de juiste snaar totaal niet weten te raken.

Deze verhalenbundel, waarin Chinouk Thijssen haar scherpe mening niet onder stoelen of banken steekt, is voorzien van de nodige dosis zelfspot en doorspekt met humor. De dilemma’s waar een shopaholic en chronisch single mee te maken krijgt in het dagelijkse vrouwenleven komen aan bod. Of het nu gaat over haar beestjesfobie, haar paranoia voor enge films of haar drang om tot beroemdheid uit te groeien, ze probeert natuurlijk met beide benen op de grond te blijven staan.

Bij de columns van Chinouk Thijssen krijg ik een dubbel gevoel. Sommige zijn echt goed en grappig terwijl anderen de juiste snaar totaal niet weten te raken. 

In veel van haar columns komt Chinouk Thijssen zelfingenomen over en niet altijd even grappig. Soms bladerde ik de bladzijde om om verder te lezen en bleek dat de column al was afgelopen. Voor mijn gevoel was de column nog niet af en stopte ze halverwege. Niet altijd even goed uitgewerkt dus.

Andere columns blijken wel geslaagd en soms grappig. Leukste aan het boek vind ik dat we een inkijkje krijgen in het leven van Chinouk Thijssen en wat haar bezig houdt. Ze is nog jong, midden twintig, en geeft daarom goed de tijdsgeest van nu weer.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesDebuut
Pagina

122

ISBN

9789048410057

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.